lunes, 6 de febrero de 2017

El Rugby Club Badalona es posa primer



El Rugby Club Badalona es posa primer en el seu grup de la segona divisió catalana després de guanyar en el seu enfrontament contra els Carboners de Terrassa.


En el partit ajornat que tenien pendent per mal temps els Taurons de Badalona han jugat i han guanyat en el complicat desplaçament que tenien contra el primer equip dels Carboners de Terrassa.


L’enfrontament entre els dos quinze prometia. Es trobaven cara a cara el segon i el tercer classificat de la segona divisió catalana i el partit no ha defraudat. Partit contundent, lluitat fins a l’extenuació pels dos equips que han donat el millor del seu joc. Els Carboners de Terrassa jugant un joc de davanters i pick and go, el de Badalona defensant al màxim i desplegant el seu joc a la má.

El partit ha començat intens en un camp en mal estat i amb el vent que afectava el joc de patada dels dos equips.  De fet el Badalona ha començat amb el vent en contra però ha sabut gestionar aquesta incidencia a l’espera de la segona part per tenir el vent a favor. La segona part ha estat molt intensa, els Carboners han apretat de valent fins el darrer moment però quan l’arbitre a xiulat el final del partit
els de Badalona havien guanyat 22 a 30. Aquest resultat permet fer sumar bonus pels dos equips.

Ara el Rugby Club Badalona s’ha posat en el primer lloc de la classificació ambs uns resultats que a aquestes alçades de la competició parlen per si sols. Quatre partits jugats, quatre victòries, 158 punts anotats i 88 en contra, i 20 punts aconseguits en la seva classificació.

Els partits que queden no serán gens fàcils. 
Dissabte vinent els de Badalona es veuen les cares a Castelldefels contra el Castelldefels RUC B el darrers classificat però inmediatament s’han d’enfrontar amb el Rugbi Club Mataró amb qui van empatat amb victòries.

@josep_morell

No hay comentarios:

Publicar un comentario