martes, 6 de febrero de 2018

Victòria dels Taurons a casa davant el Barça



Els Taurons de Badalona trenquen la seva mala ratxa de resultats i guayen al Barcelona C (grana)



ElsTaurons de Badalona trenquen la seva mala ratxa de resultats i guanyen al Barcelona C (grana) Josep Morell En un camp enfangat i sota una pluja fina peròconstant, elsTaurons de Badalona van imposar-se per un ajustat 24-22 en un emocionantpartit al F.C. Barcelona C (grana) en un partit moltdisputat.

Elsbadaloninstenien un objectiuaquestdiumenge, trencar la ratxa de dues derrotes seguides contra equips físicament moltsuperiors. El Rugby Club Badalona s'havia de recuperar comfos i la veritatés que malgrat que van patir de valent van aconseguir-ho. Aquestéssensedubte una temporada molt especial per l'equip de Badalona.

Han pujat a la primera divisió catalana i entre elsseusobjectius està fer una bona classificació en aquestalliga per consolidar-se la temporada vinent en aquesta complicada i exigent categoria del rugbi català. Elfred i la pluja van ser elsprotagonistes en aquestpartit i els de Badalona van començar el partit una mica fora de lloc.

La primera part va ser de clardomini blaugrana. Elsblaus grana van aconseguir ràpidament tres assaigs. ElsTauronsanaven a remolc, no tenien la pilota i no podienfer res més que saber patir i defensar-se. El Barcelona insistia en el seujoc, domini de la touche i joc de davantersràpidsforts físicament i que anaven
piconejantcontínuament la línia de defensa delstaurons de Badalona.

Al final de la primera part, el resultat i sobretot el joc, era clarament favorable alsblaugranes. El descans va ajudaralsbadalonins.

La xerradadurant el descans del stafftècnic va contribuir a posar una mica d'ordre. Els de Badalona van recuperar la serenor i la frescor del seujoc. Ho saben fer i sobretots'ho han de creure.

L'inici de la segonapart va començar a canviar el decorat del partit. El Rugby Club Badalona tenia les idees clares i sabien el que havien de fer. Possessió de pilota i transmissió ràpida de la seva línia de tres quarts.
De mica en mica la dinàmica del joc va començar a canviar i el resultat en el marcador va començar a equilibrar-se. Fins que a cinc minutsabans del final els de Badalona van posar-se per davant.

Al final quanl'àrbitre va xiular el final elsTauronshavienfet la feina i van guanyar 24 a 22. Un resultatajustat que va ferpatiralsseusseguidorsperò que serà una constant al llargd'aquestacompeticióon el mésimportantés consolidar un equip que permetiassolir noves fitesesportives.

Ara el pròximobjectiu està aquestdissabte a Martorellonels de Badalona han de demostrar que han encetat una nova dinàmica de joc.

@josep_morell

No hay comentarios:

Publicar un comentario